31/1 -23: IDA SAND BAND 

En vanlig tisdagkväll i lilla Bollnäs och vi får uppleva en jazzpremiär som toppar det mesta!

Först ut på scenen var härliga gänget DUKE ELLINGTON´S SOUND OF LOVE. Fem begåvade ungdomar/elever vid Skurups folkhögskola i Skåne. En lång resa för ett förband, men med flera gig blev det en liten turné. Och succé! Karismatiska sångerskan ELVIRA LUNDSTEDT (kom ihåg henne) och hela sextetten spelade sig rakt in i publikens hjärta.

Och sen kom hon, souljazzdrottningen med sitt mäktiga band – IDA SAND! Hennes varma själfulla coola sång/röst är verkligen något alldeles extra. Och hennes medmusiker! Hela den fullsatta Stormaresalen var i gungning. Grymt kul att få vara med om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s