6/9 -22: THE HEBBE SISTERS & JAN ADEFELT SWINGTIME TRIO:

En sån fantastisk säsongspremiär vi fick vara med om i tisdags när underbara systrarna HEBBE lyckliggjorde oss med sin musik. Det var sång/stämsång och artisteri på högsta nivå. Allt med den sprudlande energi och glädje som de här tre Värmlands-flickorna verkar bestå av och så naturligt delar med sig av. Tillsammans med suveräna JAN ADEFELT SWINGTIME TRIO bjöd de på ett pärlband av kända jazzlåtar som arrangerats av storasyster Emelie. Måste få nämna All Of Me som hon skrivit ner exakt som Ella sjungit in den, även med scatsången i detalj. I tre stämmor! Respekt! 

Förbandet VARNING FÖR MUSIK med Max Oskarsson som frontman var på hugget och inledde kvällen på bästa sätt med sin friare form av jazz. Vi blir positivt överraskade varje gång förbanden från Folkhögskolan intar scenen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s