30/8 -16: IRIS BERGCRANTZ QUINTET

Vilken härlig premiärkväll igår!

Med trevligt besök av IMPRA:s Louise Nordgren som utdelade idel lovord om BJC:s arbete för jämställdheten på jazzscenen. Ljusnan var där och dokumenterade, Radio Vågen var där med bandspelare och ni alla fina människor i publiken var där. Vi är så glada och lite stolta också.

Fantastiska IRIS BERGCRANTZ QUINTET bjöd på spännande och varierad musik, ofta komponerad av Iris själv, som har en underbar sångröst. Pianisten, kompositören (och mamma) Anna-Lena Laurin lysande, liksom Anders Bergcrantz (pappa) med sitt trumpetspel. Se där – vilken musikfamilj! Och tillsammans med grymma kompet Sebastian Nordström bas och Johan Kolsut trummor. Alla tiders!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s