5/4 -16: KRISTIN KORB

En härlig tisdagkväll igen!

Förbandet kom från Östersund denna gång – finfina POLARIS QUINTET. Begåvade ungdomar som bjöd på egna kompositioner, snygga klanger och bra samspel. Lekfull jazz med ett “fjälliskt uttryck”.

KRISTIN KORB har en underbart fin trio och hon är med rätta stolt och tacksam över att få lira med sina grymma medmusiker. Att Magnus Hjort älskade vår flygel hördes på hans uttrycksfulla, delikata spel och stjärnan Snorre Kirk, ett av de tyngsta trummis-namnen i Danmark, var en fröjd att lyssna på, så lyhört och supersvängigt! 

Amerikanska (numera danska) bandledaren/basisten/sångerskan KRISTIN KORB spred värme o glädje med sitt sköna mellansnack och framför allt med sin musikalitet förstås. Så lekande lätt det verkar att sjunga och spela bas samtidigt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s