22/9 -15: AMBIVALENT

Återigen en höjdarkväll! Så sade flera av våra kära gäster igår efter att ha hört Patrik Bomans nya band AMBIVALENT. Med en repertoar alltifrån Bomans nya kompositioner till gamla dängor som On The Sunny Side Of The Street blev det plats för många fina solon av de skickliga musikerna. Ett underbart fint arr på ”Stardust” med känsligt spel av Amanda Sedgwick avslutade konserten, nej det blev förstås ett extranummer Oleo – suveränt!
Finfina förbandet Bollnäs Midnight Fiddlers inledde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s