25/3 -14: ANN-SOFI SÖDERQVIST JAZZ ORCHESTRA

Whao! Vilken fantastisk kväll det blev i går!

Klangrika ASJO blåste oss nästan av stolarna. (Stormaresalen gjorde skäl för namnet). Sån pondus och energi det är i bandet, med den ena suveräna solisten efter den andra. Och som de låter tillsammans! Vackra, emotionella, melodiska, svängiga, intrikata, spännande kompositioner och arrangemang från Ann-Sofis kreativa penna. Allt under hennes ledning. Finaste Lena Swanberg fängslade oss med sin sköna röst och starka närvaro i sången. TACK bandet och publiken! Jättekul att så många fick uppleva detta.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s