1/3 -14: T-BEAR & THE DUKES OF RHYTM

Jisses, T-Bear (Torbjörn Solberg) gav verkligen allt i går kväll!

”Känns som jag sprungit ett maraton” var kommentaren efter ett nästan 3 tim intensivt framträdande i Stormaresalen. Hela bandet The Dukes var grymma, men frontmannen gitarristen/sångaren T-Bear körde i en högre växel när han flera gånger hade direktkontakt med den lyckliga publiken nere på golvet. I mellansnacket sjunger hans värmländska dialekt som man inte kan ana när han hänger sig åt bluesens amerikanska. Vi fick vår blueshunger stillad för ett bra tag. Eller? Tack alla för en kul kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s