11/2 -14: VIVIAN BUCZEK & MARTIN SJÖSTEDT TRIO

Vivian Buczek är en stark scenpersonlighet och en fantastisk jazzsångerska, det fick publiken uppleva igår kväll. Tillsammans med så fina musiker som Martin Sjöstedt piano, Nicklas Fernqvist bas och Johan Löfcrantz Ramsay trummor skapades härlig musik i stunden. Lekfullt, intensivt, vackert, och sååå svängigt. Att bandet bara gjort ett tidigare gig (kvällen innan i Borlänge) gjorde också att allt kändes nytt och spännande både för publiken och bandet. En speciell och skön känsla infann sig. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s