19/11 -13: NINA RAMSBY LUDVIG BERGHE TRIO

Årets sista jazzkonsert blev en mycket speciell sådan. Nina Ramsby fångade vår uppmärksamhet totalt med sitt känsliga vokala uttryck och sin expressiva närvaro. Ludvig Berghe briljerade på fina flygeln (som han gav högsta betyg) liksom Pär-Ola Landin på basen och Daniel Fredriksson bakom trummorna. Förbandet Lina Nyberg Project var också lysande. Och jättekul att bandet var jämnt fördelat tjejer/killar. Så fint vi har det på våra tillställningar. Men nu är det slut för i år. Tack kära publik, alla musiker och vår bästa ljudtekniker Olof Höglin.
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s